Targ – Arion Cityhotel – Viena

Denumire Arion Cityhotel
Data de plecare 13 Decembrie – 600 e/ 3 nopti/ 2 pers

 

Locatia de plecare Bucuresti- Otopeni
Mijloc de transport Avion
Descriere hotel  

-2km de Business Park Vienna;2km de Muzeul de Ciocolata din Viena;2,5km de statia de metrou;25km de Aeroportul International Viena.

 

Arion Cityhotel Vienna 4* este situat in Viena, la o distanta de 1,2km de Business Park Vienna, 2km de Muzeul de Ciocolata, 2,5km de statia de metrou si la 25km de Aeroportul International Viena.Hotelul are o capacitate de 142 de camere spatioase, elegant decorate, ce ofera toate facilitatile necesare pentru o vacanta relaxanta.Pentru oaspetii sai hotelul pune la dispozitie o receptie disponibila 24 de ore, servicii concierge, parcare privata gratuita, servicii de transfer, camera pentru depozitarea bagajelor, seif, lift, facilitati pentru organizarea de conferinte si evenimente, fax, telefon, Tv, Wi-Fi gratuit, magazin cu suveniruri, facilitati VIP in camera, restaurant, bar, snack bar, room service si meniuri cu diete speciale (la cerere). Aici turistii pot practica golf, ciclism sau jogging.Hotelul reprezinta o locatie ideala pentru familii dar si pentru oamenii de afaceri.

 

Dotari cameraToate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, baie privata cu cada, uscator de par, telefon, LCD Tv, Tv satelit, Wi-Fi, birou, sofa si seif. Apartamente dispun de chicineta.

 

Hotelul dispune de parcare privata gratuita.Animalele de companie nu sunt admise in incinta complexului.Cardurile de plata acceptate sunt Visa, Maestro, MasterCard, American Express, Dinners Club si JCB.

Servicii oferite Garaj

Aer condiționat

Recepție 24 de ore

Parcare

Check-in 24 de ore

Sală de conferințe

Restaurant(e) cu scaune înalte pentru copii

Lifturi

Garderobă

Pivniţă pentru biciclete

Bar(uri)

Internet WLAN

Seiful hotelului

Discotecă

Acces la internet

Servicii de spălătorie de rufe

Schimb valutar

Restaurant(e)

Cafenea