Targ – Hotel Fortuna – Budapesta

Denumire Hotel Fortuna Budapest
perioada 13 Decembrie-16 Decembrie  –  30e/2 pers
Locatia de plecare  
Mijloc de transport Propriu
Descriere hotel „Hotel Fortuna Budapest” le urează bun venit clienților la Budapesta.

Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa și MasterCard.

Hotelul oferă 29 de camere, camere single și 14 camere duble și dispune de lift. La recepția deschisă 24 de ore serviciile de check-in/check-out sunt disponibile la orice oră. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție un seif, un schimb valutar, asistență medicală și un serviciu de spălătorie. În spațiile comune poate fi folosită conexiunea la internet. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete, de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete.

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Mobilierul camerelor cuprinde un minibar, un telefon cu apelare directă și un televizor. Copyright GIATA 2004 – 2018. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125352

Hotelul dispune un restaurant pentru nefumători și de un bar. Un bufet bogat la micul dejun contribuie la un început de zi dinamic.

Servicii oferite  
poze  
Info extra bar(uri)

pivniţă pentru biciclete

închiriere de biciclete

parcare

check-in 24 de ore

acces la internet

servicii de spălătorie de rufe

lifturi

asistență medicală

schimb valutar

recepție 24 de ore

restaurant(e)

restaurant(e) cu spațiu special pentru nefumători

seiful hotelului